Testimoniale

 • SC EXPONENTIAL ENGINEERING SRL

  Cube Studio este in opinia mea una dintre cele mai serioase firme de webdesign si in general de design pentru diverse aplicatii si de asemenea sunt foarte buni in optimizare. Spun asta dupa ce am avut, inainte de constructia site-ului www.eacoperisuri.ro, numai O SINGURA intalnire de o jumatate de ora. Dl. Din si-a notat pe o agenda tot ce i-am spus si in trei zile aveam rezultatul pe care il puteti vedea si dvs.
  Dupa aceea a mai durat cam o saptamana pana am optimizat toate textele, pozele, documentatiile pentru download si totul a fost foarte bine facut iar pentru asta, sincer, le multumesc!
  Ah! Era sa uit, tarifele lor sunt mai mult decat corecte si va asigur ca investitia in proiectele derulate cu cei de la Cube Studio se justifica 100% si se amortizeaza instantaneu!

  Eduard Tanasescu, Exponential Engineering

 • SOLADO GROUP, PITESTI

  Am gasit in agentia Cube Studio un partener de incredere in construirea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor de afaceri. In relatiile cu Solado Group, echipa Cube Studio a dat dovada de promptitudine si o foarte buna organizare a serviciilor pe care le ofera si a indeplinit cu succes si la timp toate obligatiile contractuale. Recomandam agentia de web design pentru profesionalismul si seriozitatea de care au dat dovada.„

  Doru Lita, SC Solado Group SRL, Pitesti

 • AUTOGEMINI BUCURESTI

  „Intrucat au fost alaturi de noi inca de la inceput, Cube Studio ne-a ajutat sa punem pe roate siteul firmei noastre cu o mai mare usurinta. A reusit sa impuna si sa transmita principiile profesionalismului, construind o relatie bazata pe respect al carui unic scop este calitatea rezultatului final. Nu ne indoim ca pe viitor agentia de web design ne va oferi servicii impecabile si va ramane cel mai important partener pentru cerintele noastre."

  Bogdan Ricu, Autogemini Bucuresti

 • SC ATVA SRL, PITESTI

  "Avand in vedere ca in activitatea noastra de consultanta in management si formare profesionala, una dintre metodele de promovare este cea online, nu putem decat sa apreciem activitatea CUBE STUDIO ca fiind remarcabila, dovada fiind feedback-ul clientilor nostri. Competenta si profesionalismul personalului, precum si respectarea termenelor contractuale, au reprezentat cheia unei colaborari de succes. Ne declaram foarte multumiti si speram ca, si pe viitor, colaborarea noastra va fi reciproc avantajoasa."

  Diana Filip, SC ATVA SRL Pitesti

 • B&K KOUKKOS SA

  „Lucrul cu agentia Cube Studio a fost o placere. A fost reconfortant sa stim ca putem realiza orice idei pe care le aveam in plan pentru catalogul nostru de prezentare si cataloagele de mostre. Au fost flexibili, receptivi si s-au adaptat cerintelor si specificului proiectului. Am fost determinat sa continui colaborarea cu ei si pentru alte lucrari de publicitate, necesare firmei. Ii recomand cu placere"

  Dimitrios Koukkos, Flamatex, Topoloveni

 • AMBIENT CONSTRUCT, PITESTI

  "Cube Studio a facut o treaba fantastica cu proiectul nostru de redesign al siteului. Am gasit aici oameni profesionisti in toate aspectele legate de web design si dezvoltare. Cunostintele lor de uzabilitate, arhitectura informatiei, designul grafic au fost extrem de utile in a-mi oferi ceea ce doream. Au reusit sa ma surprinda si prin respectarea termenelor, chiar daca am avut ceva pretentii mai mari. A fost o placere sa lucrez cu cei de la Cube Studio."

  Paul Rudeanu, Ambient Construct, Pitesti

 • ANISOARA PITESTI

  "Am fost norocoasa sa pot gasi la Cube Studio Web Design un grup de oameni talentati si deschisi. Ei au aratat o abilitate excelenta in a-mi intelege nevoile functionale si estetice pentru siteul de prezentare, si au reusit sa le transpuna in pagini web foarte placute. Chiar au venit cu idei mai bune in a-mi face cat mai bine prezentata activitatea pe care o desfasor, iar promovarea siteului pe Google a fost foarte buna. Rezultate sunt destule. Nu pot spune decat lucruri bune despre ei!"

  Anisoara Lita, Pitesti

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD